Udstilling


BÆREDYGTIGHEDSKONKURRENCE MED UP-CYCLEDE KLAVERER

Fernisering: Lørdag 26. marts kl. 12:00 - 14:00 i Koncertkirken

Gratis entré


Udtjente klaverer er blevet et affaldsproblem. Få vil have dem, og de ender oftest på lossepladsen. Men klaverer er ofte lavet af kvalitetsmaterialer, som ellers kan være svære at skaffe i en up-cycling kontekst. Piano Days Copenhagen har derfor iværksatderen konkurrence, som har til formål at sætte fokus på klaveret som en ressource til genanvendelse. 


Konkurrencen er gennemført i samarbejde Krabbesholm Højskole, som hver har sammensat et 1-2 uger forløb for hhv. deres design- og snedkerelever. Eleverne har fået stillet et antal udtjente klaverer til rådighed, og opgaven har så bestået i at genanvende instrumentets materialer til at skabe nye originale designs. 


De færdige objekter bliver offentliggjort lørdag d. 26. marts i Koncertkirken Blågårds Plads  fra kl 12:00-14:00. Ferniseringen afsluttes med en prisoverrækkelse til de tre bedste designs. Dommerpanelet vil bestå af Thomas Zindorff Lagoni - underviser i bæredygtigt design ved Kolding Design Skole, Rasmus Falkenberg - direktør for genanvendelsesfirmaet Upcycling Forum og Thomas Kudela - festivalleder for Piano Days Copenhagen. 


Udstillingen vil derefter blive stående så festivalens gæster lørdag og søndag aften kan opleve den.


Billeder af Krabbesholm Højskole: